Första dagen

I dag var den första heldagen med familjen, dagen började med att vi åkte till ett bagle ställe. Där träffade vi några kompisar till familjen. Till frukost så åt jag en bagle med skinka och ost och sen kaffe med smak av hasselnöt. Frukosten för hela familjen (inkulderat mig) gick på 20 dollar!! vilket är ca 120 kr! Då fick vi 4 stycken bagles,3 kaffe (stora) och en flaska med mjölk. Hemma kostar typ en bagle och kaffe lika mycket. 
 
Efter det så åkte värdmamman, jag och pojkarna till en lekplats. Där spelade jag fotboll med Matthew och han hade på sig den svenska fotbollströjan han fick av mig. Han tränade på att nicka bollen och göra en "cykelspark" som han kallade det. 
 
Sen åkte jag och värdpappan på lite ärenden, vi skulle bland annat fixa ett amerikanskt bankonto till mig men banken var tyvärr stängd. Så vi får göra det en annan dag och sen har de visat runt mig i området och berättat vart alltning finns och liknande. Det är mycket att ta in, men jag är säker på att de snart kommer att sitta. Det bor tydligen 50 barn i området där jag bor i , vilket inte är så himla stort så det är barn överallt.

nicoleaupair.blogg.se

En blogg om mitt au pair år i Boston, USA.

RSS 2.0