Fredag,lördag

I fredag så fick jag låna bilen av min  hostfamiljen, så jag åkte och hämtade upp min familj. Sen åkte vi mot Natick Mall, ett stort köpcentrum med hur många affärer som helst! Men det var nice att shoppa med mamma,pappa och Jennie. Köpte massa saker på Victora Secret och sen även ett nya hörlurar och nytt skal till min mobil. 
 
Till lunch åt vi på ett ställe som hette Wasabi, det är ett sushi ställe men det är inget vanligt sushi ställe. Så olika maträtter åker runt på ett band, ser man någon man vill ha så tar man den och äter. Man betalar sedan efter hur många tallrikar man har och beroende på vilken färg tallriken är så är det olika priser. Jätte coolt sätt, jag gillade det jättemycket!
 
Sen när klockan var runt 6 så kände vi oss färdiga med all shopping. Så vi var inte hungriga ifrån lunchen så jag körde runt i Boston och pappa ville att jag skulle köra till Chinatown i Boston. HIttade dit med hjälp av gps och sen åkte vi till Cheesecake Factory för att käka middag. Fredagskväll betyder massa folk så vi fick vänta ca 1 h för att få ett bord. 
 
Sen fick vi ett bord och besällde maten, jag tog en pasta rätt med kyckling, ärtor och ost sås, riktigt gott! Men deras portioner är galet stora! Jag åt ca en tredje del av min maträtt och sen var jag proppmätt! Men efter vi var på Chessecake Factory så bestämde vi oss att dela på en cheesecake. Det blev en smorsh cheesecake, trots att vi var fyra personer som delade på den så kunde vi inte äta upp den, då kan ni förstå hur stor den va!
 
Idag var det dags för basket match, Boston Celtics vs Cleveland Cavaliers. Så vi tog tåget till TD garden, matchen började klockan 1. Det var en bra och spännande match. Cleveland tog ledningen i början och sen kom Celtics ikapp och ledde med över 20 poäng över dem, men sen i slutet skillde det bara 4 poäng medn Celtics vann!
 
 
Mamma och pappa taggade innan matchen!
 
Sen på kvällen var min familj bjudna på middag hos min hostfamilj. Jättemysig middag, vi fick kyckling med ris, ungsbakade grönsaker och sen till efterrätt fruktsallad,hemgjord pumpabröd med choklad och sen åt vi upp pepparkakshuset och jag tog sönder den! Jättelyckad kväll :)
 

nicoleaupair.blogg.se

En blogg om mitt au pair år i Boston, USA.

RSS 2.0